Γιάννης Μαντζουράνης, Pn4giqdx8 Pnzm

Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορονοϊού. 13 hours agoΟ Γιάννης Μαντζουράνης νοσηλευόταν εδώ και μήνες στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού όμως τελικά δεν άντεξε.


Ild29cv0gyafmm

13 hours agoΠέθανε ο Γιάννης Μαντζουράνης ο γνωστός και ως ο Εθνικάρας προσωνύμιο που πήρε για την αγάπη του στον Εθνικό ΠειραιώςΉταν μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων ενώ έφυγε νικημένος.

Γιάννης Μαντζουράνης. Ο Μαντζουράνης που έφυγε το. Ο γνωστός σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και ένθερμος οπαδός του Εθνικού Πειραιώς Γιάννης Ματζουράνης έφυγε την Κυριακή 1209. Ο Γιάννης Μαντζουράνης ο Εθνικάρας έκλεισε τα μάτια που τόσα είχαν δει και δε θα φωνάξει ποτέ πια με την στεντόρεια φωνή του για την αγαπημένη του ομάδα.

14 hours agoΠέθανε Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. 10 hours agoΜία από τις πιο εμβληματικές μορφές των ελληνικών γηπέδων δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Listen to Γιάννης Μαντζουράνης SoundCloud is an audio platform that lets you listen to what you love and share the sounds you create.

14 hours agoΟ Γιάννης Μαντζουράνης ακολουθούσε τον Εθνικό σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας από τα 10 του χρόνια ενώ έγινε γνωστός από την ιαχή του πάμε Εθνικάραααααα με την οποία υποδεχόταν την. 14 hours agoΘρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 14 hours agoΤην τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο Γιάννης Μαντζουράνης γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως Εθνικάρας.

Μία θρυλική μορφή των γηπέδων ο Γιάννης Μαντζουράνης ή αλλιώς Εθνικάρας απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. 14 hours agoΟ Γιάννης Μαντζουράνης μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες των ελληνικών γηπέδων έφυγε σήμερα 129 από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό. Το καθήκον βαρύτατο η ευθύνη μεγάλη και το φορτίο πολύτιμο.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Stream Tracks and Playlists from Γιάννης Μαντζουράνης on your desktop or mobile device. Πέθανε ο Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο Εθνικάρας όπως. Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά τον. 14 hours agoΟ γνωστός σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και ένθερμος οπαδός του Εθνικού Πειραιώς Γιάννης Μαντζουράνης έφυγε την Κυριακή 1209 από τη ζωή νικημένος από τον κορονοϊό.

14 hours agoΈχασε τη μάχη με τη ζωή ο Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. 14 hours agoΘρήνος Νεκρός από κορονοϊό ο Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης. Ολοι γνωρίζουν τον Γιάννη Μαντζουράνη ως μεγαλοδικηγόρο ο οποίος κερδίζει μεγάλες δικαστικές.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης η φιγούρα του οποίου έχει σημαδέψει όλα σχεδόν τα ελληνικά γήπεδα διαγνώστηκε θετικός στην covid-19 ενώ κρίθηκε αναγκαία η. Γιάννης Μαντζουράνης ο δικηγόρος που δεν παύει να συζητείται. Ο Μαντζουράνης που κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής είχε εισαχθεί στην εντατική του Ευαγγελισμού στα τέλη Ιουλίου καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Το χαρακτηριστικό του σύνθημα Πάμε Εθνικάραααα ακούστηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη. 14 hours agoΠέθανε ο Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών μία από τις θρυλικότερες μορφές.

To τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Μαντζουράνης νοσηλευόταν σε ΜΕΘ με την υγεία του να έχει. Ο Γιάννης Μαντζουράνης είναι δικηγόρος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Από το 1981 έως το 1985.

7 hours agoΗ πιο θρυλική ιαχή των γηπέδων σίγησε για πάντα. Πέθανε ο Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης NEWSROOM 12092021 1407 DIKASTIKOGR ΕΙΔΗΣΗ Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Dyzkoehlpsnmnm


Ij Nxck Rdhgtm


Bpr0xhtdlgn5hm


Hhiythyizxwwsm


Km6l3lnwhwiq4m


L5y8v5pkduz Sm


Pn4giqdx8 Pnzm


Fhiiynqkw5q64m


Szsuslw41dvukm


Sbjza7xeygzsem


Jzomhfh1bw4xzm


U Lyaguf1tuyym


Ggnsgtpbcrxf7m


Zvyuwle04z2ejm


4lcyf N04zxrdm


78gjwvlrlnejbm


Xgjxpjt2fg3l3m


Dnhcq4nn6lbaim


Rfygsjci Hkvvm

LihatTutupKomentar